DRY SKIN

Intensiivistä kosteutta ja erityistä huomiota kuivalle iholle

Kuiva iho tarvitsee huolenpitoa pintaa syvemmältä – varsinkin pohjoisen vaihtelevissa olosuhteissa. Iho tuntuu usein kireältä, ärtyy helposti ja voi jopa hilseillä. Tunnusmerkkejä ovat pienet huokoset, tasainen ja ohut, läpikuultava ihonpinta. Vanhemmiten iho tarvitsee täyteläisiä, ravitsevia hoitotuotteita pysyäkseen elinvoimaisena ja välttääkseen kuivuuden aiheuttamat juonteet.

Dry Skin -tuoteperhe tarjoaa välitöntä suojaa ja helpotusta janoiselle iholle. Innovatiiviset tehoaineyhdisteet kosteuttavat pitkävaikutteisesti, suojaavat vahvistaen ja hoitavat antaen uutta hehkua ja ylellistä pehmeyttä.

 

SENSITIVE SKIN

Vahvista ja vaali herkän ihon luonnollista suojaa

Jopa joka toinen suomalainen nainen kokee ihonsa herkäksi – ja mikä tahansa ihotyyppi voi olla herkkyyteen taipuvainen. Tunnusmerkkejä ovat esimerkiksi kutina, kuumotus, punoitus tai kiristävä tunne.

Sensitive Skin -tuotelinja on suunniteltu vahvistamaan ihon omaa, luonnollista suojaa. Pitkävaikutteisen tehon taustalla ovat useat eri kasviuutteet, jotka yhdessä muodostavat rauhoittavan hoitokokonaisuuden suojaten ihoa ulkoisilta rasituksilta. Säännöllinen käyttö parantaa tutkitusti ihon rakennetta, vahvistaa hydrolipidikalvoa sekä voimistaa vastustuskykyä. Tuotteet eivät sisällä ihoa stressaavia parabeeneja tai yleisesti allergisoivia hajustekomponentteja.

 

OILY SKIN

Kirkastavat täsmätuotteet rasvaisen ja epäpuhtaan ihon hoitoon

Rasvainen iho kiiltelee, mutta voi olla myös pintakuiva ja herkkä. Murrosikä ei ole ainoa syy ihon lisääntyneeseen talineritykseen. Siihen vaikuttavat myös perinnölliset tekijät, ravinto, hormonitasapainon vaihtelut sekä stressi. Rasvainen iho muuttuu vanhemmiten usein sekaihoksi.

Oily Skin -valmisteet keskittyvät erityisesti ihon epäpuhtauksien hoitoon: syväpuhdistamiseen, kosteuttamiseen, kuorintaan ja kirkastamiseen. Innovatiiviset ja tutkitusti tehokkaat aktiiviaineet tarjoavat välittömän ja jatkuvan avun näppyjä, mustapäitä sekä laajentuneita ihohuokosia vastaan. Hoidon tavoitteena on pitää talineritys kurissa ilman, että ihon luontainen kosteustasapaino järkkyy.

 

COMBINATION SKIN

Tasapainoa ja hellävaraista kosteutta sekaiholle

Sekaiho on Suomen yleisin ihotyyppi. Voidaan sanoa, että sekaihoisella on kahdet kasvot: T-alueella kiiltelee, mutta posket ovat kuivat. Sekaihoon vaikuttaa talirauhasten liikatoiminta otsassa, nenässä ja leuassa. Tämä johtuu usein perinnöllisestä taipumuksesta tai hormonaalisesta muutoksista.

Combination Skin -tuotesarja sisältää ihoa tasapainottavia, ravitsevia ja kevyesti kosteuttavia aktiiviaineita. Hoitotuotteiden säännöllisellä käytöllä saavutetaan mattapintainen, kirkas iho, joka säteilee kauneutta ja elinvoimaa joka päivä.

 

DEMANDING SKIN

Vastustuskykyä ihon ensimmäisiä ikämuutoksia vastaan

Ihon vaatimukset kasvavat asteittain n. 25 vuoden iästä alkaen, jolloin elämän merkit alkavat näkyä kasvoillamme yhä selvemmin: verenkierto ja kosteudensitomiskyky heikentyvät ja ihon tukisäikeiden uusiutuminen hidastuu. Pintajuonteet alkavat syventyä rypyiksi ja erilaiset pigmenttimuutokset, kuten maksaläiskät ja luomet, tulevat tutuiksi. Vaikka aikaa ei voi pysäyttää, pystyy ihon ikämuutoksia hidastamaan säännöllisellä kotihoidolla ja oikeilla hoitotuotteilla.

Demandig Skin -sarja on kehitetty täydentämään ihon kosteusvarastot uudistavalla elinvoimalla. Vaikuttavien tehoaineiden ja antioksidanttien kiinteyttävä kokonaisuus tasapainottaa ja vahvistaa ihon omaa suojaa ikääntymistä vastaan – hidastaen juonteiden syntymistä ja suojaten tehokkaasti ulkoisilta rasitteilta. Anna ihon nauttia ravitsevasta ylellisyydestä ja yllätä itsesi upealla, nuorekkaalla säteilyllä!

 

SKIN REGENERATION

Kiinteyttä ja uudistavaa voimaa aikuiselle iholle

Se, miten elämme, heijastuu kasvoillamme. Ihon ikääntymiseen vaikuttavat perintötekijöiden ja hormonaalisten muutosten lisäksi myös elintavat, sairaudet, laihduttaminen sekä esimerkiksi runsas auringonotto. Aikuinen iho kaipaakin säännöllistä kotihoitoa tuotteilla, jotka antavat uutta voimaa uusiutua ehkäisten ikämuutoksia pitkävaikutteisesti.

Regeneration-sarja on suunniteltu juuri aikuiselle iholle. Sen elvyttävät tehoaineet aktivoivat ihon luonnollista, omaa energiantuotantoa ja vastustuskykyä ikämuutoksia vastaan. Tuotteet vaikuttavat ihon syvimpiin kerroksiin asti edistäen solujen toimintaa ja uusiutumiskykyä. Pitkävaikutteiset kosteuttajat silottavat ja kohottavat pieniä juonteita, jonka ansiosta ihon rakenne vahvistuu kokonaisvaltaisesti.

FAIR SKIN

Hoitotuotteet ihon kirkastamiseen

Tasainen ihonväri on asia, jota kaikki naiset tavoittelevat. Useimmiten tämä yhdistetään nuorekkaaseen ihoon, joka on tasaisen sävyinen ja säteilee raikkautta ja energiaa. Ihonsävyyn vaikuttaa mm. sarveissolukerroksen paksuus, verenkierron vilkkaus sekä melaniini. Tutkimuksissa on tutkittu ihon päivettymisaktiivisuutta ja tiettyjen vaikuttavien aineiden melaniinisynteesin estoa. Janssen Cosmetics on käyttänyt tätä tietoa kehittäessään ihon luonnollista melaniinisynteesiä ehkäiseviä tuotteita. Tehokas ihon kirkastushoito sisältää neljä vaihetta:

1. Ihon suojaaminen UVA- ja UVB-säteilyä vastaan

2. Reseptoreiden estäminen melanosyyttien pinnalla

3. Melaniinisynteesin väheneminen

4. Melaniinin imeytymisen estäminen

 

ALL SKIN NEEDS

Ihonhoitotuotteita kaikille ihotyypeille

Ihomme ovat yhtä yksilöllisiä kuin itse olemme. Tästä syystä kaikille on suunniteltava aina huolellisesti oma ihonhoito-ohjelma oman ihotyypin mukaan. Ihomme vaatii useimmiten lisäksi erityishoitoa tuotteilla, joita ei ole suunniteltu vain yhden ihotyypin vaatimuksiin. All Skin Needs on suunniteltu vastaamaan näitä tarpeita ja ne sopivat kaikille ihotyypeille. Tuoteperheessä on valikoima tuotteita, jotka täydentävät oman ihotyypin mukaisia hoitotuotteita jokapäiväisessä ihonhoidossa. Linjan valikoimassa mm. aurinkosuoja, BB cream, CC cream ja huulivoide.

 

BODY

Tehokkaat vartalon ihonhoitotuotteet

Nykypäivänä tietoisuus omasta kehosta on kasvanut. Miehet ja naiset kiinnittävät yhä enemmän huomiota ulkonäköönsä. Säännöllinen urheilu, terveellinen ruokavalio sekä hyvät hoitotuotteet edesauttavat pitämään vartalon hyvässä kunnossa. Vartalon ihonhoidolla on merkittävä vaikutus myös hyvinvointiin. Janssen Cosmetics on luonut kattavan BODY-tuotelinjan vastaamaan kaikkia vartalonhoidon vaatimuksia.

BODY-tuotteiden aktiiviaineet taistelevat ongelma-alueita vastaan sekä takaavat näkyvästi kiinteämmän siluetin. Lopputuloksena on kiinteämpi ja tasaisempi iho.

Vinkki: Kauneushoitoloissa tehtävät vartalohoidot edesauttavat vartalon ihonhoitoa ja nopeuttavat tuloksien saavuttamista. Varaa siis aika hoitolaan ja hemmottele itseäsi.

 

BIO COSMETICS

Korkealuokkainen ja sertifioitu luonnonkosmetiikkalinja

Janssen Cosmetics luonnonkosmetiikkalinja takaa tarkkaan valittujen luonnon aineiden vaikutukset ainutlaatuisissa ihonhoitotuotteissa. Luonnon parantavat ainekset on hankittu ottamalla huomioon ekologiset ja yhteiskunnalliset vastuut. Parhaat kasvien uutteet on valittu ympäri maailmaa ja testattu, jotta taataan linjan tuotteiden tehokkuus. Arganöljy Marokosta, kookosöljy Filippiineiltä, macadamiapähkinäöljy Hawaijilta ja aloe vera Meksikosta ovat vain muutamia esimerkkejä kasviöljyistä ja uutteista, joita löytyy uudesta biologisesta kosmetiikkalinjasta. Ainesosien toimittajat on valittu tarkkaan. Ne koostuvat pienviljelijöistä, jotka viljelevät, korjaavat sadon ja jatkokäsittelevät raaka-aineet käsin. Tällä tavalla biologisen kosmetiikkamme arvokkaat vaikuttavat ainekset saavat erityisen hellävaraisen käsittelyn. Viljelyyn käytettävät alueet on rauhoitettua ja suojeltua maita. Tästä on hyötyä raaka-aineiden tuottajille, koska niin kutsuttu kestävä liiketoiminta reilun kaupan periaatteilla tukee paikallista elämää ja kulttuuria.

Linjan tuotteita ei ole testattu eläimillä, eikä niissä ole käytetty geenimanipuloituja aineksia.

Hellävarainen koostumus sisältää luonnon ainesosia, joista 95% on peräisin valvotuilta ekologisilta alueilta. Kansainvälisesti tunnettu NaTrue laatusinetti takaa korkean laadun. Jokainen yksittäinen tuote on sertifioitu ja merkattu laatusinetillä tiukkojen säädösten mukaan. Tämä identifikaatio takaa laadukkaat tuotantoasiakirjat ja prosessit puolueettoman NaTrue instituutin toimesta. Tuotelinjalle on myönnetty lisäksi Vegan-sertifikaatti.

 

DR. ROLAND SACHER

Korkealuokkainen kehitystyö luo luksusta!

Dr. Roland Sacherin 30 vuoden kokemus tutkimus- ja kehitystyön parissa on saanut kruunuksi oman ihonhoitolinjan, joka on signeerattu hänen nimellään. Hänen allekirjoituksensa on tunnusmerkki yhteensopiville ja tehokkaille tuotteille.

Ihonhoidon tuotesarja on luksusta iholle; kosmeettiset raaka-aineet ovat huolella valittuja. Ihonhoitolinja sisältää laajan kattauksen päivittäiseen ihonhoitoon soveltuvia tuotteita, jotka ovat keskenään hyvin yhteensopivia ja näin tukee tuotteiden vaikutusta. Ihonhoitolinja on luotu naisille, jotka haluavat vain parasta iholleen. Jokainen tuote sisältää poikkeuksellisen tehokkaan aktiiviaineyhdistelmän.

Johtava aktiiviaineyhdistelmä on PCM-Complex – luksus ainesosa, joka sisältää: helmiäisvettä, kaviaaria ja magnoliauutetta. PCM- Complex vilkastuttaa ihon aineenvaihduntaa, parantaa ihon rakennetta ja palauttaa sen elinvoimasuuden.

 

MAKE UP

Meikki, joka toimii yhteen ihotyyppisi kanssa

Janssen Cosmetics tarjoaa erilaisille ihotyypeille yksilöllisesti kehitettyjä meikkituotteita. Näkyvän vaikutuksen lisäksi tuotteet hoitavat ihoa, tasoittavat ja kaunistavat koko päivän ajan. Tutustu kattavaan valikoimaan luonnollisia, pitkäkestoisia meikkejä sekä peittäviä voiteita – ja anna ihosi valita!

 

MAN

Miehen iho ansaitsee virkistävää kosteutta ja ravitsevaa suojaa

Myytit on tehty murrettaviksi: raavaimmankin pikikouran iho kaipaa muutakin kuin kylmää vettä ja saippuaa! Naisen ihoon verrattuna miehen iho on paksumpi, ja se kestää paremmin rasitusta. Ihoon tulee helpommin epäpuhtauksia, ja ryppyjä syntyy hitaammin kuin naisilla, mutta ne ovat syvempiä.

Man-sarja on moderni kokonaisuus tuotteita, jotka on suunniteltu yksinomaan miehille. Ihonhoitoon kuuluu puhdistus ennen parranajoa sekä suojaus ja kosteutus ihotyypin mukaisesti. Miesten mieltymykset tuntien sarjan voiteet ovat nopeasti imeytyviä, miellyttävän kevyitä ja geelimäisiä.

 

SUN

Terve iho auringon alla

Antaa auringon paistaa, säteillä energiaa ja täyttää D-vitamiinivarastot – kunhan vain muistaa ihon riittävän suojauksen. Janssenin Sun-aurinkosarja mahdollistaa kauniin rusketuksen ja takaa erinomaisen kaksoissuojan sekä kuivuutta että haitallisia, ennenaikaisesti vanhentavia UV-säteitä vastaan.

Tehokkaiden UVA- ja UVB-filttereiden lisäksi Sun-tuotteissa on ainutlaatuinen biologinen aktiiviaine: Ectoin®. Se imeytyy nopeasti ja matalan molekyylipainonsa ansiosta vahvistaa ihon luonnollista korjausmekanismia stressitekijöitä vastaan. Tehokkaasti kosteuttavaa ja kuivuudelta suojaavaa Ectoin®-aktiiviainetta saadaan mm. aavikoilta ja Egyptin suolajärvistä.

 

KAUNEUDENHOIDON AMMATTILAISILLE

Laaja valikoima erikoistuotteita kauneudenhoidon ammattilaisille kauneushoitolassa käytettäväksi

  • Ampullit – 12 erilaista ampullitiivistettä
  • Dermafleece masks – heti käyttövalmiit naamiot hoitavat ihoa tehokkaasti, valmistettu korkealaatuisesta kollageenistä
  • Facial Cream Masks – voidenaamiot tarjoavat täyteläisen koostumuksen, 6 erilaista
  • Peel Off Masks -okluusionaamiot – korkealaatuiset jauhenaamiot kauneushoitoloiden käyttöön
  • Peeling Masks – käyttövalmiit kuorintanaamiot ammattikäyttöön
  • Essentials – erikoistuotteet kauneushoitoloiden käyttöön