Me toimitamme saksalaisen Janssen Cosmetics -ihonhoitosarjan tuotteita, joissa yhdistyvät apteekkikosmetiikan laatu ja turvallisuus sekä selektiivisen kosmetiikan helppous ja hemmottelevuus. Janssen Cosmetics ammattikosmetiikka on suunniteltu kosmetologien tarpeisiin ja kauneushoitoloiden käyttöön, tarjoten myös monipuolisen valikoiman ihonhoidon kotihoitotuotteita.

Valikoimamme kattaa myös meikit sekä hoitolatarvikkeet kuten tuolit ja ultraäänet.

 

Janssen Cosmetics

Janssenin kattavassa valikoimassa on yli 115 vähittäismyynti- ja 135 tukkukauppatuotetta. Monipuolinen sarja sisältää erilaisille ihotyypeille räätälöityjä vaihtoehtoja ihonhoitokapseleista ampulleihin, erikoisnaamioista aurinko- ja vartalotuotteisiin sekä miesten linjasta sertifioituun, luonnonmukaiseen Biocosmetics-kokonaisuuteen. Janssen on tehty palvelemaan kosmetologien ja wellness-hoitajien tarpeita – sisältäen monipuolisen kattauksen hemmottelua myös kotihoitoon.

Tuotelinjat

Jälleenmyyjät

Janssen Cosmetics verkkokauppa

Y/our meikit

Y/our, MakeUp on saksalainen meikkisarja, josta löydät välineet niin arki- kuin juhlameikin tekemiseen. Sarjan takana on nainen nimeltä Malu Wilz. Tuotteissa on paljon pigmenttiä ja ne kestävät hyvin rankemmissakin olosuhteissa.

Tuotevalikoima

Y/our verkkokauppa

Bluesky geelilakat

Bluesky kestolakoilla saat nopeasti ja helposti kauniin lopputuloksen sekä sormen- että varpaankynsiin!

Ei rasita luonnonkynttä

Helppo laittaa

Helppo poistaa

Voidaan kovettaa LED- tai UV-valossa

Kauniit lakkaukset 3-4 viikoksi

Kokeile ja ihastu!

Hoitolatarvikkeet

Kaikki tarvikkeet hoitolaasi.

Hoitotuolit

Höyryt

Kojeet

Tarvikkeet