Beautynixin toimipiste sijaitsee Turun ydinkeskustassa, jossa järjestämme tuotekoulutuksia sekä infotilaisuuksia vastaten asiakkaidemme toiveisiin, tarpeisiin ja kysyntään. Koulutuksissa päätähtinä toimivat maahantuomamme ammattikosmetiikkasarjat yhdistettyinä monipuolisiin myyntiargumentteihin, viimeisimpään tuotetietoon sekä ajankohtaisiin vinkkeihin.

 

Syksyn 2017 koulutuskalenteri

Tutustu kattavaan koulutustarjontaamme:

Koulutuskalenteri syksy 2017

Koulutukseen ilmoittautuminen viimeistään viikkoa ennen koulutusta. Ilmoittautumiset ja lisätiedot p. 0400-341472 tai info@beautynix.fi.

  Kasvohoitotuotteiden peruskoulutus

  Tervetuloa ihastumaan Janssen Cosmetics ammattikosmetiikkasarjan ihonhoitotuotteisiin! Päivän aikana saat peruskoulutuksen Janssen Cosmetics kasvohoitotuotteista sekä niiden raaka-aineista, käytöstä ja hoidoista. Janssen Cosmetics juhlii tänä vuonna upeaa 20-vuotista matkaansa cosmeceutical-ihonhoidon edelläkävijänä. Tänään Janssen Cosmetics on takuuvarman laadun merkki -made in Germany. Ihonhoitosarja sisältää kattavan valikoiman erilaisille ihotyypeille räätälöityjä vaihtoehtoja kapseleista ampulleihin, naamioista aurinko- ja vartalotuotteisiin. Tarjoamme yli 115 erilaista jälleenmyyntituotetta ja 135 tukkutuotetta, jotka on suunniteltu yksinomaan kosmetologien käyttöön. Janssen Cosmetics on monipuolinen kattaus hemmottelua sekä kauneuden ammattilaisille työvälineeksi että kotihoitoon asiakkaille. Tervetuloa osaksi Janssen Cosmetics perhettä!


  Kasvohoitotuotteiden täydennyskoulutus

  Syvennä osaamistasi Janssen-erikoistuotteisiin ja löydä tuotesarjan monipuoliset mahdollisuudet. Janssen Cosmetics tuotevalikoimaan sisältyy runsas määrä ammattilaisille suunniteltuja erikoistuotteita, joilla pystyt tarjoamaan asiakkaillesi entistä paremman kasvohoitokokemuksen. Tarjoamme kattavan valikoiman valikoituja tuotteita vain kauneudenhoidon ammattilaisten hoitolakäyttöön. Koulutuksessa kerromme sinulle parhaimmat vinkit niiden käytöstä ja yhdistelemisestä erilaisille ihoille ja hoidoille. Koulutus on maksuton ja sisältää kurssimateriaalin.


  Exfoliation System hedelmähappo-koulutus

  Janssen Cosmetics hedelmähappotehohoitoohjelma on suunniteltu yksinomaan kauneushoitoloiden käyttöön ja sen ansiosta voimme aktivoida ihon uusiutumisprosessia aivan uudella tavalla. EXFOLIATION SYSTEM sisältää yhdistelmän erilaisia hedelmistä peräisin olevia AHA-happoja (alpha hydroxyl acid). Ihonhoitoohjelman käyttö hoitolassa edellyttää koulutuksen. Janssen Cosmetics AHA Exfoliation System -hedelmähappohoidot kirkastavat ihon välittömästi. Jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen iho näyttää uudesti syntyneeltä! Exfoliation system tuotteiden tutustumistarjous on voimassa kaikille koulukseen osallistuneille.


  Wellness & Spa -vartalohoitokokonaisuudet

  KUUSI WELLNESS & SPA -VARTALOHOITOKOKONAISUUTTA
  Ocean Treasure – Raikas ja keventävä vartalohoito!
  Meri on täynnä ihonhoidollisia aarteita, mineraaleja ja hivenaineita. Aineen-vaihduntaa stimuloivan hoitokokemuksen jälkeen olo on kevyt ja puhdas.
  Vino Enjoyment – Stimuloiva Anti-Ageing vartalohoito
  High class -hemmotteluhoito syntyy viiniköynnöksen lehtien suloisesta tuoksusta, viinirypäleen elvyttävistä hoito-ominaisuuksista ja kosmetologin taitavista käsistä.
  Nature Experience – Puhdistavaa voimaa luonnosta
  Aineenvaihduntaa stimuloivan vartalohoidon sielu on saksalaisilla turvemailla. Pyökkiuute parantaa kehon aineenvaihduntaa ja mustikan siemenöljy hemmottelee ihoa.
  Youth Perfection – Hemmottelevaa superfoodia vartalolle!
  Karpalo ennalta ehkäisee ikääntymisen merkkejä poikkeuksellisen tehokkaasti. Kirpeänsuloisen hoitokokemuksen jälkeen iho hehkuu elinvoimaa.
  Pure Harmony – Tasapainoa ja harmoniaa keholle ja mielelle
  Suojaava ja rauhoittava hoitokokemus syntyy valkoisen teen uutteesta (Camellia Sinensis), se sisältää runsaasti polyfenoleja ja fl avonoideja, jotka suojaavat kehoa ulkoisilta haittatekijöiltä. Pehmeä ja lempeä hoitokokemus rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa.
  Sweet Temptation – Hyvä mieli, pehmoinen iho!
  Kaakaopapujen tuoksu stimuloi onnellisuushormonin (dopamiini) tuotantoa kehossamme. Herkullisen hoitohetken jälkeen on hyvä olla.


  Unelmaiho Janssen erikoiskasvohoidoilla

  Janssen Cosmetics -tuotesarja sisältää monipuolisen valikoiman tehokkaita ja innovatiivisia erikoishoitotuotteita. Erikoishoitotuotteiden parhaimmistosta on nyt rakennettu viisi erilaista erikoishoitohoitokokonaisuutta asiakkaidesi ihonhoidollisten unelmien saavuttamiseksi! Erikoishoitojen ympärille valmiiksi rakennetut markkinointikokonaisuudet auttavat sinua esimerkiksi sarjahoitojen suosittelemisessa. Janssen erikoiskasvohoidot -koulutukseen osallistuminen edellyttää sarjan aikaisempaa tuntemusta. Asiakaskirjeeseen


  Platinum Care -luksusihonhoitolinja

  IKUINEN NUORUUS ON ASKELEEN LÄHEMPÄNÄ Platinum Care on täysin uusi Janssen Cosmetics luksusihonhoitolinja. Tuoteperhe on syntynyt intensiivisen tutkimustyön tuloksena ja se perustuu uusiin anti-ageing aktiiviaineinnovatioihin. Ylellinen tuoteperhe saa voimansa Platinum MP Complex -yhdisteestä, joka näkyvästi tasoittaa ihon pintaa. Platinum Care -tuotteilla hoidettu iho on askeleen lähempänä ikuista nuoruutta. Upeiden ihonhoitotuotteiden lisäksi lanseeraamme Janssen Cosmetics PLATINUM CARE -erikoishoidon, jonka voit koulutuksen jälkeen lisätä hoitolasi tarjontaan. Koulutus sisältää luennon uutuustuotteista, niiden raaka-aineista ja käytöstä sekä hoidon käytännön harjoittelun. Koulutuksen ilmoittautumiset viikkoa ennen koulutusta. Koulutus on maksuton ja se sisältää kurssimateriaalin sekä käytännön harjoittelun tuotteet. PlatinumCare